Portretfotoshoot:

Hierbij worden portretfoto's gemaakt van het paard. Hierbij heb je zelf de keuze om samen met je paard op de foto te gaan en/of alleen het paard te laten fotograferen. 

Fotoshoot te paard:

Hierbij worden er rijfoto's gemaakt. Dit kan in een rijbak, maar ook in de bossen, bij het water of op een zandpad. 

Losgooifotoshoot:

Hierbij worden foto's gemaakt van het paard los in de wei/rijbak. Ook erg geschikt voor veulenfoto's!

Blackfotoshoot:

Hierbij worden foto's gemaakt met een zwarte achtergrond. Het paard staat hierbij in een donkere opening, bijvoorbeeld bij een stal of schuur. 

Heb jij op stal niet de beschikking tot een donkere deuropening? Geen probleem, in Gemert (5421ZJ) heb ik een geschikte plek om blackfoto's te maken!


Tarieven:

  • Basis fotoshoot         €45
    Hierbij wordt gekozen uit één shootmogelijkheid. Je ontvangt 5 foto's in hoge resolutie voor persoonlijk gebruik. Je ontvangt ook een kopie met een klein logo voor bijvoorbeeld social media. Je mag de foto's zelf uitzoeken via een persoonlijke fotopagina!

 

  • Uitgebreide fotoshoot          €60
    Hierbij wordt gekozen uit twee shootmogelijkheden. Je ontvangt 8 foto's in hoge resolutie voor persoonlijk gebruik. Je ontvangt ook een kopie met een klein logo voor bijvoorbeeld social media. Je mag de foto's zelf uitzoeken via een persoonlijke fotopagina!

 

  • Luxe fotoshoot           €75
    Hierbij wordt gekozen uit drie shootmogelijkheden. Je ontvangt 12 foto's in hoge resolutie voor persoonlijk gebruik. Je ontvangt ook een kopie met een klein logo voor bijvoorbeeld social media. Je mag de foto's zelf uitzoeken via een persoonlijke fotopagina!

 

Extra foto's bijbestellen is mogelijk à €5 per foto. 

De tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,25 per km retour vanaf 5421ZJ Gemert.

Een fotoshoot kan geboekt worden via het contactformulier, mail, Whatsapp of Facebook.

 

Heb je een fotoshoot geboekt bij Margot Schoone Fotografie? Lees dan vooral deze tips door voor de perfecte voorbereiding en een zo goed mogelijk resultaat van de fotoshoot!


Auteursrechten

De foto's die worden gemaakt zijn verbonden aan auteursrechten. Je krijgt de foto's aangeleverd met en zonder een klein logo. De foto's mogen alleen openbaar (op internet) getoond worden met het zichtbare logo en/of duidelijke naamsvermelding. ‚Äč


Foto's voor commerciële doeleinden

Wil je een foto gebruiken voor een website, tijdschrift of andere commerciële doeleinden? Dat kan!

Je kunt dan een of meerdere foto's bestellen met een commerciële licentie. Deze licentie kan gekocht worden voor €25 per foto naast de kosten van de fotoshoot. Met deze licentie kan de foto rechtenvrij gebruikt worden voor bovenstaande doeleinden.